Over BV Klazienaveen

Onze trainingen

We bieden bij B.V. Klazienaveen een breed programma met veel variatie. Tijdens de bokslessen wordt getraind op techniek, kracht en snelheid. Reguliere trainingen worden afgewisseld met onder andere conditietraining, core stability en weerbaarheidstraining.

We hebben veel variatie in onze lessen, afgestemd op jouw niveau. Lessen bij Boksvereniging Klazienaveen zijn bestemd voor jong en oud. Dat wordt bevestigd door de verschillende leeftijden van onze leden: de jongste is 9, de oudste 65. En ze genieten evenveel van de training!

Bij ons trainen zowel recreanten tot aan wedstrijdboksers. Redenen om bij ons te komen trainen kunnen zijn o.a.: fysiek en mentaal sterker worden, een betere conditie opbouwen, of gewoon ‘just for fun’. Voor beginners en gevorderden.

Oprichting en licentie

Boksvereniging Klazienaveen is in 2009 opgericht door voormalig A-klasse bokser Geert de Jonge. Nadat hij vele wedstrijden op (inter)nationaal niveau heeft gebokst heeft hij het Trainer/Coach diploma gehaald onder auspiciën van de boksbond in 1993, en inmiddels bij zijn eigen club. Geert is in het bezit van een trainerslicentie van de NBB (Nederlandse Boksbond) en de club is aangesloten bij het NOC/NSF.

Trainer coach Geert de Jonge
Aangesloten bij de Nederlandse Boksbond sinds 1993

Vragen of meetrainen?